L'exjugador del Nàstic José A. Gordillo podria ser el relleu de Nano Rivas

Publicat dilluns 14 de Maig de 2018 13:22
  • Nàstic
  • Joan Andreu Pérez

A falta de la reunió del consell d'Administració del Nàstic de primera hora de la tarda. José Antonio Gordillo serà el tècnic del primer equip grana per a les 3 últimes jornades de lliga.

El tècnic ajudant de Paco López al Llevant en l'actual temporada, el que va ser jugador de l'equip tarragoní durant cinc anys, faria demà dimarts el seu primer entrenament.

Les previsions apunten a que el Consell es reuneix a primera hora de la tarda, fóra de les instal·lacions del club, per posteriorment donar oficialitat a l'acord entre les dues parts. La roda de premsa de presentació, es faria cap a última hora d'aquest dilluns en un acte que serà retransmès en directe per Tarragona Ràdio, amb l’equip del Sempre Nàstic.

Gordillo, recordat pel gol que va marcar a Zamora, el 17 de juny del 2001, i que va suposar l'ascens dels granes viurà la seva tercera etapa a Tarragona.

A part de futbolista de la primera plantilla grana va estar com a secretari tècnic el 2010, abans de plegar per motius personals.

És un coneixedor de la casa i fa dues setmanes ja va estar a Tarragona amb motiu de la inauguració de la botiga-Museu del Nàstic.

Ara fa unes setmanes, el mateix Gordillo va declarar a Tarragona Ràdio que per ell ‘sempre és especial’ tornar a Tarragona.

Tot plegat arriba després de que l'equip hagi sumat una derrota dolosa a Sevilla i on el fins ahir tècnic dels tarragonins ja ha estat destituït per la directiva.