L'exposició fotogràfica 'Tarraco Elemental' s’inaugurarà aquest divendres a la sala del Sarcòfeg del Pretori

Publicat dilluns 26 de Agost de 2019 12:40
  • exposicions
  • Fotografia
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio

Bandera Negra inaugura Tarraco Elemental, una exposició de 16 fotografies creada i desenvolupada per dues estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la URV. La mostra s’inaugurarà aquest divendres a les set de la tarda a la sala del Sarcòfeg del Pretori, on estarà fins al 26 de setembre.

El projecte elaborat per les estudiants Marina López i Irene Margalef està dividida en 8 blocs de 2 fotografies que formen un mateix significat, amb una gamma cromàtica similar i seguint una línia del més natural al més corromput. Així ho ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio una de les creadores, Irene Margalef.

Una exposició fotogràfica que fa un viatge a través dels 4 elements de la natura llegits dins de la quotidianitat de la ciutat de Tarragona: els castells, el Mar Mediterrani, les petroquímiques i els focs artificials. Aquests són alguns dels exemples que retraten aquesta peculiar simbiosi.

D’altra banda el projecte Tarraco Elemental és també una visita fotogràfica pels voltants de la ciutat de Tarragona i els seus monuments.