L’FCF aprova les dates d’inici de competició de la temporada 2020- 2021

Publicat dimecres 08 de Juliol de 2020 08:05
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


El cap de setmana del 3 i 4 d’octubre començaran les competicions d’àmbit territorial a Catalunya, amb la disputa de la primera jornada de les principals lligues de futbol

s' ha donat llum verda a les dates d’inici de competició per la temporada 2020-2021. L’acord, aprovat en la reunió de la Junta Directiva corresponent al mes de juliol.

D’aquesta manera, la Primera, Segona i Tercera Catalana aixecaran el teló el 3 i 4 d’octubre en el futbol amateur masculí, i en futbol amateur femení està previst que arranquin en la mateixa data la Preferent i Primera Divisió.

Els grups de la Quarta Catalana, així com els de Divisió d’Honor i Preferent masculina i femenina en futbol base seran els següents en donar el tret de sortida, el 10 i 11 d’octubre. També en futbol base, tota la Primera Divisió tant masculina com femenina ho farà el 17 i 18 d’octubre; mentre que la resta de categories del futbol amateur femení i formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre. 

Josep Vives delegat territorial diu que en l' espai d' un mes de marge estarà la competició en marxa.

En tots els casos, hi haurà com a dates de descans el Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, així com també la Setmana Santa, amb aturada el 4 d’abril. Tanmateix, s’habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també el Carnestoltes, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària de la Covid-19, que obliga a confeccionar uns calendaris més compactes. 

Aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.