L'hostaleria tarragonina constata més activitat a l'agost però alerta del tancament de centenars de negocis

Publicat dimecres 12 de Agost de 2020 18:46

L'hostaleria tarragonina constata més activitat a l'agost però alerta del tancament de centenars de negocis. L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la província de Tarragona confia que a l'agost, després d'un juliol amb una activitat turística a l'entorn del 30%, s'haurien d'assolir registres del 50%.

Els resultats, però, varien en funció de cada zona i, mentre a les Terres de l'Ebre la restauració està assolint registres per sobre dels històrics, en indrets com Salou la situació és més crítica.
Segons el president de l'AEHT, Francesc Pintado, la crisi derivada de la pandèmia farà que després de l'estiu "centenars" de negocis es vegin abocats a tancar de forma definitiva a causa dels duríssims moments viscuts.

Malgrat tot, el president de l'AEHT ha constatat que aquest agost hi ha més "animació" que al juliol i que en indrets com Tarragona ciutat perceben un canvi d'hàbit dels ciutadans a l'hora de fer vacances. 

L'activitat de les cases rurals de l'Ebre i del turisme interior també està sent més positiva que no pas en els grans hotels turístics, segons l'entitat, que segueix reclamant ajudes per tal de poder donar resposta a la crisi actual.