L'hotel SB Ciutat de Tarragona podrà obrir per atendre treballadors dels serveis essencials

Publicat dimarts 31 de Març de 2020 15:28
  • Laura Casas
  • Tarragona Ràdio

Un hotel de Tarragona ha estat autoritzat a obrir les seves portes per atendre els treballadors dels serveis essencials, com per exemple transportistes de mercaderies, sanitaris o policies, tot i que romandran tancats al públic. Es tracta de l’SB Ciutat de Tarragona, de la plaça Imperial Tarraco, equipament de 4 estrelles.

I és que el govern espanyol ha canviat 11 dels 17 hotels catalans que durant l'estat d'alarma estan autoritzats a obrir amb aquesta funció. Així ho ha publicat en una ordre el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en el BOE. En el nou llistat, s'hi afegeix l’hotel tarragoní i dos a les comarques gironines a més d'un altre a Puigcerdà, entre d'altres. A les nostres comarques també podrà obrir l'SB Corona de Tortosa i els apartaments Los Peces de Salou.

Els transportistes de mercaderies podran fer ús dels serveis de restauració o lavabo dels hotels, encara que no s'hi allotgin, segons l'ordre ministerial, que seguirà vigent fins a la finalització de l'estat d'alarma o fins que "hi hagi circumstàncies" en justifiquin una de nova. L'ordre també emplaça els establiments a prendre les mesures necessàries per evitar més contagis del coronavirus.