L'Ibersol CBT buscarà trencar la ratxa de dues derrotes seguides

Publicat divendres 17 de Gener de 2020 08:37
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Els blaus venen de perdre contra tot pronostic els dos darrers partits a la lliga EBA i ara visiten la pista del cuer el Barberà a la recerca de sumar la quinzena victòria de la lliga i continuar com a líder en solitari.

ls blaus miraran de tornar al camí de la victòria després de les dues derrotes consecutives, una situació fins ara desconeguda per a l’equip que dirigeix Berni Álvarez. Tot i això, l’Ibersol CBT afronta el partit “amb confiança i amb l’objectiu de guanyar des del treball, el sacrifici i la unitat”, segons explica el tècnic tarragoní.

El conjunt del Serrallo, líder del grup, no ha pogut completar una bona setmana d’entrenaments, degut a la suspensió de la sessió del dimarts, i l’equip arribarà al partit amb només dos dies d’entrenaments amb tot el grup al complet. Berni Álvarez podrà comptar amb tots els seus jugadors.

Per altra banda, el rival dels blaus viu en la situació oposada. Ocupen la última plaça de la classificació, amb 2 victòries i 12 derrotes, les 11 últimes de forma consecutiva.

A l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona es considera una anècdota les dues derrotes que ha patit en la darrera jornada del 2019 i primera del 2020 i que ha fet que ha fet que l’avantatge que portava respecte els seus perseguidors vagi esvaint-se i veure com el Mollet i el Cornellà són només a una victòria dels blaus.

El tècnic del CBT Berni Álvarez, diu que han de sobreposar-se a les dues derrotes i que cal tenir clar quins han estat els errors de minimitzar-los.

El partit es jugarà demà a les sis de la tarda a la pista del Barberà que és el cuer amb només dues victòries.