L’Ibersol CBT guanya al CB Salou

Publicat dilluns 21 de Setembre de 2020 07:45
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


Berni Álvarez (Entrenador CBT)

L’Ibersol CBT guanya al CB Salou en un nou partit de preparació cara a l’arrencada de lliga.(65 -71. ) Després d’uns minuts irregulars durant el primer quart, sobretot en el percentatge de tir els de Berni Álvarez Van agafar la iniciativa en el marcador

Van tornar a destacar Tugores i Dani Fernández i Jaume Zanca Tal i tal i com s’havia donat en el primer partit oficial de la lliga Catalana contra l’Hospitalet

Mentre que va tornar a faltar contundència en els jugadors interiors
El tècnic de l’ equip blau feia el següent balanç del partit. Agraïa amb les circumstàncies que s’estan donant: ,que es pugui jugar.

El CBT va arribar a tenir Una màxima de 15 punts davant un rival que jugava el seu primer amistós de pretemporada És de la costa durada tornaran a competir a la Lliga EBA.
Els blaus tenen ara partit amistós dimecres a Valls a 2 quarts de deu de la nit i dissabte el segon partit de Lliga Catalana on Berni confia comptar amb el darrer dels jugadors que per motius burocràtics. No es troba encara a la ciutat.

L’equip torna aquest vespre a la feina. Aquesta setmana amistós, el dia de Santa Tecla i dissabte amb la segona jornada de la competició autonòmica.