L'Ibersol CBT reconeix les figures de Dani Martínez i Núria Cestero en la presentació dels equips

Publicat dimarts 03 de Desembre de 2019 07:08
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


L'entitat del Serrallo va voler, aquest passat dissabte, recordar l'ex directiva cebetista que ens va deixar el passat 2 de setembre després de no superar una greu malaltia. Va entrar de la mà de Jacint Rodríguez. A més,  l’entitat va decidir fer-li un homenatge a Dani Martínez, que degut a uns problemes cardíacs va haver de deixar la pràctica del bàsquet quan s’havia compromès amb el Menorca. El president cebetista diu que són reconeixements, justos i necessaris.

Mentrestant, el president cebetista ha volgut parlar de la trajectòria de l’equip sénior a la Lliga EBA. A les portes d’un tram de lliga exigent, Jacint Rodríguez diu el següent de la temporada que s’està fent.

Les següents cites seran aquest dijous davant el Mollet, per després, també fora de casa, enfrontar-se al Sant Adrià. Els dos equips es troben immediatament per sota dels de la nostra ciutat a la classificació.

A la plantilla cebetista es mostren contents de la dinàmica. Parlen del calendari que tenen per davant, que se'ls complica. El pivot Joan Sorolla ha explicat que tenen un repte per davant: acabar l’any en la mateixa situació que estan ara, líders i sense perdre cap partit.

A l’equip ja estant tots, un cop recuperat Jordi Barberà (ja va participar dissabte en el derbi contra el Salou així com Rubén Llanos, que també va tenir el seu protagonisme en el partit del passat dissabte a casa).