L’Icomar és el nou líder de Quarta Catalana

Publicat dimecres 07 de Novembre de 2018 09:42
  • Esports
  • Nil Morato


Francisco Javier Chacón, tècnic de l'Icomar

Isaac González, tècnic del Tarragona

Al grup 24 de la Quarta Catalana l’Icomar s’ha posat com a nou líder de la categoria després de la darrera victòria per dos gols a sis contra l’Almoster. Els tarragonins van dominar l’encontre de principi a fi, de fet van arribar a posar el marcador en zero gols a cinc.

Amb aquesta victòria l’Icomar encadena una segona victòria gràcies a la qual es situa al capdamunt de la classificació i veu més factible el seu objectiu que és pujar a Tercera Catalana després de perdre aquesta categoria la temporada anterior. Francisco Javier Chacón, tècnic de l’Icomar, es mostra molt content amb els seus jugadors però és conscient que han de mantenir aquesta intensitat per assolir l’ascens. “Vam sortir al camp sabent que una victòria ens situaria a la part alta de la classificació i així va ser i ara el difícil no és mantenir-te a dalt sinó seguir jugant amb aquestes ganes”, afegeix el tècnic.

Un altre equip de la nostra ciutat que competeix en aquesta lliga és el Tarragona que va aconseguir la segona victòria de la temporada contra l’Espluga de Francolí per dos gols a zero. “A priori el més fàcil és, un cop hem guanyat, agafar moral. Com a mínim intentarem que als equips rivals els costi guanyar-nos, després veurem què passa”, explica l’entrenador del Tarragona, Isaac González.

El Tarragona ocupa ara la setena posició just per sobre del Tarraco, el darrer equip tarragoní que hi ha a Quarta. El Tarraco no està passant per un bon moment, ja que encadena dues derrotes consecutives que l’han fet baixar fins la vuitena posició, un punt per sota del Tarragona.