L’Icomar segueix imparable

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 10:19
  • Esports
  • Nil Morato


Francisco Javier Chacón, tècnic de l'Icomar

Pau Díaz, entrenador del Tarraco

El grup 24 de Quarta Catalana segueix liderat per un Icomar que encara no coneix la derrota. De les 10 jornades que ha disputat, n’ha guanyat vuit i n’ha empatat una.

Aquest cap de setmana els taronges van jugar contra el Marina Cambrils, un rival que, segons marca la classificació, no hauria d’haver suposat cap problema per als tarragonins però el partit se’ls va posar costa amunt quan els cambrilencs van avançar-se en el marcador. L’Icomar no va poder empatar el partit fins a l’últim minut de la primera meitat, a través d’un penal. A la segona, van posar el definitiu dos a ú en el marcador. “Després de venir de guanyar al camp del segon, vam tenir la típica pàjara i gairebé la paguem. Però la veritat que l’equip va saber reaccionar i posar-se davant en el marcador i aguantar i demostrar que és un equip preparat per a patir i gràcies a això es va guanyar un partit complicat que ens permet seguir al lloc més alt de la classificació”, argumenta Francisco Javier Chacón, tècnic de l’Icomar.

Per la seva banda, el Tarraco continua amb la mala dinàmica i va tornar a perdre, en aquest cas contra el Miami per un gol a dos. Els tarragonins es van posar per davant en el marcador però no van poder mantenir l’avantatge. El Tarraco encadena ja sis partits sense guanyar. “Va ser un partit bastant bonic de jugar, bastant intens. Crec que vam estar millor que el rival però també crec que els últims minuts ens va faltar una mica de concentració i saber portar els partits. Suposo que és culpa de la dinàmica que portes que no és bona i quan no surten les coses caus en errors infantils”, sentencia Pau Díaz, tècnic del Tarraco.

El tercer equip de la ciutat que milita a Quarta Catalana és el Tarragona, que aquest cap de setmana li va tocar descansar. L’Icomar ocupa la primera posició amb 25 punts, el Tarragona es troba a la vuitena plaça amb 9 i el Tarraco, amb 8 ocupa l’onzè lloc.