Autor: Save The Children

Autor: Save The Children

L’ingrés mínim vital podria beneficiar més de 14.000 famílies tarragonines, segons el PSC

Publicat dilluns 01 de Juny de 2020 13:29
  • Tarragona Ràdio

L’ingrés mínim vital aprovat pel Govern central podria beneficiar més de 14.000 famílies de les comarques tarragonines, segons les estimacions del grup parlamentari del PSC de la demarcació de Tarragona. Segons ha destacat el diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz, amb l’entrada en vigor d’aquesta mesura social es farà un pas de gegant col·lectiu en la lluita contra la pobresa i les desigualtats al país.

Així, el diputat del PSC ha recordat que un dels grans objectius del Govern de progrés del president Pedro Sánchez és “reduir les taxes de pobresa severa que hi ha a Espanya, en especial les que afecten a la pobresa infantil.”

Joan Ruiz ha contextualitzat aquesta mesura dins del paquet d’iniciatives impulsat pel Govern de progrés per protegir els llocs de treball, els ingressos de les famílies, evitar els desnonaments i els talls dels subministraments bàsics a les llars.

Segons ha posat de relleu el diputat tarragoní, “aquest ingrés mínim vital permetrà garantir que totes les famílies disposin d’uns ingressos garantits per tal que puguin viure amb la dignitat que es mereixen”.