Llargues cues i esperes de més d'una hora al punt d'informació de l'EMT

Publicat dimarts 15 de Setembre de 2020 10:34
  • Joan Mercadé

Llargues cues i esperes de més d’una hora a les portes del punt d’informació de l’Empresa Municipal de Tarragona. El motiu ha estat la gran afluència de gent que s’ha apropat al punt, situat a l’estació d’autobusos, a fer consultes amb els seus abonaments.

Una de les grans demandes ha estat la renovació del carnet escolar. Eren molts els pares i mares que s’hi han apropat per agafar un abonament que es tornarà a utilitzar amb la tornada a les escoles. També hi ha gent que ve a fer una consulta sobre l’estat en el qual està el seu carnet.

Tres noies que han estat fent cua aquest dimarts al matí són la Júlia, la Núria i la Larissa. La primera ha fet cua per una consulta sobre si els punts que va recarregar abans del confinament encara li serveixen; la Núria, per la seva banda, volia gestionar un carnet per anar a Reus, on treballarà i la Larissa vol renovar el seu carnet per anar a Valls i no gastar-se cada dia els set euros de viatge.

Aquest dilluns, coincidint amb l’inici escolar, ja hi va haver llargues cues a les portes de l’estació d’autobusos. Cues que, sumades a la calor, van provocar que molta gent tornés aquest dimarts.

Al matí és quan s’acumula més gent. La cua arriba fins a la part de l’hotel SB Ciutat de Tarragona que dóna a l’Avinguda Roma. És a dir, surt de l’estació d’autobusos, arriba fins a les lletres de TGN i allà dóna la volta cap a l’hotel.

El motiu pel qual són tan llargues és per la quantitat de gent que s’acumula. A més, s’han de mantenir les distàncies de seguretat, fet que provoca una extensió més llarga. Per molts dels clients, l’espera es fa llarga pel poc personal que hi ha a les taquilles, ja que només hi ha dues habilitades de les tres possibles.