llibertat amb càrrecs pel propietari d’un apartament de Salou que estafava llogaters

Publicat dimecres 15 de Maig de 2019 17:25

Els Mossos d’Esquadra han detingut el propietari d’un apartament de Salou per estafar tres persones que li havien llogat una habitació.
Cap de les víctimes no va poder ocupar la cambra per la qual havien pagat després de rebre tota mena d’excuses de l’home. L’individu es quedava els diners de reserves, fiances i avançaments pel lloguer. Per tal de no retornar aquests diners, el detingut els va denunciar per haver-se quedat suposadament objectes i diners que hi havia a casa seva. A banda de diverses amenaces verbals, una de les víctimes també va acusar el propietari d’estar al darrere d’uns danys que li van causar al seu vehicle.
Els agents van donar credibilitat als enganys, amenaces i coaccions del detingut, així com a la falsedat de les seves denúncies contra les víctimes i al fet que els contractes il·lícits es formalitzaven verbalment i es cobraven majoritàriament en metàl·lic.
Els Mossos van detenir l’home, un veí de Salou de 43 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de tres delictes d’estafa i amenaces. Dimarts va passar a disposició del jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.