Llort (UGT) alerta dels problemes econòmics i laborals que pot generar la inestabilitat política

Publicat dijous 08 de Febrer de 2018 13:00
  • Tere Ortega

El secretari general de l'UGT a Tarragona, Joan Llort, alerta dels problemes econòmics i laborals que pot generar a la llarga la inestabilitat política a Catalunya.

Llort assegura que moltes multinacionals es plantegen les inversions aquí davant d’una poc clara regulació de la normativa jurídica. Segons el líder de l'UGT a Tarragona, això pot convertir-se en una llosa que a la llarga faci perdre competitivitat al territori.

Joan Llort creu que si la situació es resol d'immediat serà només un sotrac econòmic però adverteix que si s'allarga l'actual escenari polític, pot repercutir negativament en la vida econòmica i laboral de tota la zona en un termini de quatre anys.

Joan Llort està convençut que les empreses preferiran implantar-se i invertir en territoris on tinguin més garanties de prosperar i més marge de benefici.

El secretari general d'UGT demana que es constitueixi el govern a Catalunya el més aviat possible. Diu que és fonamental recuperar les institucions catalanes que ha pres l’article 155 i recuperar la normalitat. Assegura que només així, Catalunya i el territori tornarà a ser capdavantera en determinats sectors econòmics. Lamenta que els grans perjudicats de tot plegat siguin els treballadors.