Lluís Fàbregas carrega contra Uche i anuncia una roda de premsa del Consell

Publicat dissabte 11 de Maig de 2019 20:59
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

Fàbregas no està d’acord amb l’acció d’Uche cap a la graderia. El club convocarà una roda de premsa per fer balanç de la temporada i posar els pilars del futur Nàstic

 

Primer va ser Abdel Barrada i el seu expedient disciplinari obert. Després van produir-se les declaracions de Josema. Aquest divendres robava el focus informatiu el migcampista Fali i la seva sortida al Cádiz. I avui dissabte, durant i després del triomf davant el Mallorca, el protagonista ‘extraesportiu’ ha estat Ikechukwu Uche. El davanter grana està en el centre de les mirades dels nastiquers després que el futbolista s’hagi dirigit cap a la graderia de Gol de Muntanya per recriminar a certa part de l’afició que l’hagin xiulat després de fallar el penal favorable en el minut 38 de la primera meitat.

 

Quatre minuts després de l’errada, Uche ha marcat i aquest ha aprofitat l’oportunitat per realitzar un gest de disconformitat cap a la graderia. El davanter no ha encaixat bé la xiulada després de fallar el penal i ha contestat al públic, fet que des del club no es veu amb bons ulls. Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, deia el següent després del partit als micròfons del Sempre Nàstic sobre l’actitud del nigerià: «No m'ha agradat, el jugador ha d’estar al camp i s’ha de dirigir als seus companys, no pot fer cap comentari a la graderia. Venia per l’errada que hi ha hagut en el penal i ell s’ha volgut refer dirigint-se als seguidors. Molt mal fet per la seva part».

 

Roda de premsa de Josep Maria Andreu a la vista
Una de les altres qüestions de màxim interès que ha revelat Lluís Fàbregas ha estat la intenció del club de convocar els mitjans de comunicació per realitzar una compareixença de premsa per fer balanç de la campanya 2018-2019. Aquestes declaracions públiques les protagonitzarà Josep Maria Andreu, president del Consell d’Administració de la SAD grana. Encara no hi ha dia establert però Fàbregas ha avançat algun detall sobre el contingut de la mateixa: «El Consell d’Administració amb el seu president al capdavant convocarà una roda de premsa per tancar la temporada, passar balanç de tot el que s’ha fet, de les coses que han anat malament i que ens han portat a aquesta situació, les coses bones que tenim i que s’han fet i sobretot explicar i projectar el Nàstic del present i del futur. Necessitem gent que cregui en l’entitat i vulgui estar-hi, que sigui optimista i tingui il·lusió».

 

A més, el director general vallenc ha avisat que «construirem l'equip per a la nova temporada i volem il·lusionar la gent amb un equip competitiu per recuperar la Segona. Tenim jugadors amb joventut i ganes de créixer i confiem en ells. Tenim una entitat sòlida, una massa social que acompanya l'entitat, una capacitat financera còmoda però esportivament hem fracassat aquest any. Hem fallat els tres anys en el vessant esportiu i tenim clar que no s'ha de repetir». Per tant, una setmana més, s’esperen dies moguts a la Budallera.