Lluís Fàbregas, director general del Nàstic: «Potser falta una o dues peces més»

Publicat dimecres 21 de Agost de 2019 12:10
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio


Entrevista a Lluís Fàbregas

El vallenc no descarta un altre fitxatge abans del 2 de setembre més enllà de la del migcampista. El club frega els 5.000 abonats i ha tancat el pressupost 2018-2019 amb números positius

 

Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, ha deixat entreveure la possibilitat que el club faci encara dos fitxatges més abans de donar per tancada la plantilla. El vallenc, en una entrevista a Tarragona Ràdio amb motiu dels actes previs a l'inici de la 27a temporada de retransmissions del conjunt grana, ha analitzat l'actualitat nastiquera i ha deixat oberta l'opció de veure dues cares noves més després de tancar oficialment la de Pedro Martín i virtualment la de Gerard Oliva: «La plantilla no està tancada, potser falta una o dues peces i podria ser que d'aquí a dilluns dia 2 puguin arribar un migcampista. Si confirmem aquesta operació, podria haver-hi una altra incorporació».

 

Operació sortida en marxa

Per fer forat a la o les darreres cares noves de l'equip, caldrà donar baixes. Quatre, com a mínim, després del fitxatge de Pedro Martín. I si els últims en arribar no són sub23, caldrà fer una cinquena i sisena sortida. En aquest sentit s'ha posicionat un Fàbregas que ha donat a entendre que Maloku, Cuenca i Abeledo ja han estat informats que no tenen lloc a Tarragona: «S'ha traslladat als jugadors que no es compta amb ells. És qüestió de dies o hores que s'arribi a un acord per alliberar les fitxes». El darrer nom en afegir-se a l'operació sortida és Djetei: «Va tenir una lesió greu i va frenar la seva progressió, hi ha algun club interessat a incorporar-lo, és una opció real per a què possiblement pugui sortir».

 

Fàbregas també ha informat d'un equip que ha mostrat interès i ha presentat una oferta per fer-se amb els serveis de Víctor Martínez 'Viti', tot i que és una proposta econòmica que no satisfà gens els interessos d'un Nàstic que, com va avisar Sergi Parés el passat 8 d'agost, només vendrà per clàusules: «Hi ha alguna oferta però no en els paràmetres de la importància que considerem que té Viti». El director general també ha lamentat la sortida d'un Salva del qual «no volíem desprendre'ns, hauria estat molt important aquesta temporada» i ha recalcat que «Fali va voler marxar, comptaven amb ell però va defensar els seus interessos en l'àmbit esportiu i va abonar la clàusula».

 

Felicitat pel fitxatge de Pedro Martín
La incorporació de Pedro Martín, qui avui ja s'ha entrenat amb els seus nous companys, ha estat considerada com a molt positiva per Fàbregas: «Ha estat una operació llarga i gens fàcil. Teníem competència a l'hora de firmar el Pedro però ell tenia clar que volia venir al Nàstic. Vol lluitar per coses importants a Tarragona, esperem que de la mà d'ell i els seus gols ens ajudi a aconseguir molts punts. Estem molt contents d'aquesta incorporació». Tot i que el director general ha deixat constància que amb el Lleida Esportiu ha existit un «acord entre clubs per fer un traspàs», l'entitat de la Terra Ferma ha comunicat aquest matí que «el Gimnàstic de Tarragona ha abonat l'import de la clàusula de rescissió, per import de 181.500 euros», extingint unilateralment el contracte per part del futbolista.

 

Pressupost deu milions menor i números verds a l'octubre

Pel que fa a l'àmbit econòmic, Lluís Fàbregas ha anunciat que el pressupost del Nàstic 2019-2020 respecte al de la campanya anterior s'ha vist reduït de forma radical: «El nostre és un pressupost important a Segona B, segurament uns deu o onze milions menys que l'any passat. Costa adaptar el club en uns pocs mesos. L'ajuda del descens és per un any i ens dona avantatge respecte a la resta. Hem posat la màxima disposició econòmica per als tècnics per aconseguir l'ascens en un any tot i que els diners mai són garantia. Esperem que la inversió tingui els seus fruits». El membre del Consell d'Administració també ha anunciat que en la pròxima Junta General d'Accionistes es presentarà un balanç positiu tot i el dolent resultat esportiu de la campanya 2018-2019: «Tot i l'esforç d'1.500.000 euros que es va fer en el cost esportiu respecte a altres temporades, hem tingut la capacitat d'equilibrar els comptes i tancar l'exercici en números positius».

 

Fàbregas també ha valorat molt positivament la feina realitzada fins ara per la nova direcció esportiva, ha explicat que el club grana frega els 5.000 abonats a pocs dies per a l'inici de la lliga i s'ha mostrat confiat i ha demanat paciència en el conjunt que diumenge a les 19.00 hores s'estrenarà davant el Llagostera. Pots escoltar l'entrevista íntegra en el reproductor situat en la part superior al text.