Lluís Fàbregas: 'Farem tot el possible pel retorn del Nàstic a segona divisió’

Publicat dimecres 13 de Maig de 2020 08:36
  • Nàstic
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Lluís Fàbregas (Director General del Nàstic)

Lluís Fàbregas (Director General del Nàstic)

'Des del Consell d’Administració farem tot el possible per aconseguir la propera temporada el retorn del Nàstic a segona divisió’, contundent i clar ha estat el director general del Nàstic en una entrevista aquest dimarts a Tarragona Ràdio.

Tot i la incertesa que significa la propera temporada per la pandèmia, els objectius marcats pel club no canvien i ja es treballa per reforçar una plantilla que ja té un bon nivell per amb Toni Seligrat a la banqueta buscar l’ascens que aquesta temporada no ha estat possible.

En aquest sentit Lluís Fàbregas, ha donat detalls del que creuen que pot ser la planificació d’una temporada estranya que arrencarà a finals d’octubre, que la pretemporada s’haurà de fer al setembre i que es jugarà en vuit mesos, els primers a porta tancada. Això si, l’objectiu tornar a segona divisió i de retruc pujar dues categories ja que la temporada 2021/2022 hi haurà la 2ºB Pro.

Fàbregas, però ha reconegut que hi ha decepció en el Consell per no haver aconseguit aquesta temporada el repte de l’ascens. El director general del Nàstic, ha lamentat que el mal inici de lliga va condicionar molt ja l’objectiu i no s’ha amagat alhora de titllar de balanç insuficient i d’un inici de temporada nefast.

Temes, que hem repassat en una entrevista al director general del Gimnàstic de Tarragona SAE Lluís Fàbregas que podeu trobar la nostre plana web.