Lluís Fàbregas: "Hem de tornar a ser un equip guanyador"

Publicat dimecres 12 de Juny de 2019 07:10
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas

El Nàstic 2019/2020 comença a caminar aquesta tarda. Ho farà en la presentació del nou director esportiu Sergi Parés que ha d’assolir el repte de pujar a segona divisió la propera temporada.

L’acte serà a les set de la tarda al CaixaForum i el podreu seguir en directe per Tarragona Ràdio. Aquest és el primer pas del consell d’administració per regenerar l’entitat i tornar a fer-se forts des de la 2ªB.

Parés estarà al capdavant d’un projecte ambiciós, amb un únic objectiu, que no és altre que tornar el més aviat possible al futbol professional. Un dels pressupostos més alts de la categoria tindrà a la seva disposició el vallenc per buscar ja la tornada a segona divisió la propera temporada.

El director general del Nàstic en una entrevista a Tarragona Ràdio, diu que aquest ha de ser el repte. Lluís Fàbregas, diu que no poden plantejar-se cap altre objectiu que no sigui l’ascens.

Desprès de la posada de llarg de Parés, en els propers dies serà el torn per la presentació de Xavi Bartolo com a entrenador i començaran a arribar els fitxatges.

El primer fitxatge de Nàstic 2019-2020 està a la volta de la cantonada. Segons ha pogut saber aquesta casa, el conjunt grana ha arribat a un acord amb el futbolista David Goldar, defensa procedent de la Unió Esportiva Cornellà.

A falta de fer-se oficial, el nom de David Goldar se sumarà al ja confirmat per al primer equip de Pol Ballesteros i Joel Lasso.

Qui no tornarà a la disciplina grana serà Tete Morente, ja que hi havia un acord amb el Lugo que en cas de salvar-se els gallecs havien de comprar el futbolista, com ha explicat Fàbregas.

Qui segurament tampoc tornarà serà Fali a qui el Cadíz ja li ha ofert contracte per la temporada que ve i ara caldrà tancar l’acord de traspàs amb el Nàstic que també podria entrar en negociació amb el Girona pel traspàs del porter Bernabé Barragán que tot apunta que té cartell i no continuarà a Tarragona.