Llum verda a la plantilla municipal del 2018 amb l'oposició de la majoria de sindicats

Publicat dijous 28 de Desembre de 2017 13:16
  • Tarragona Ràdio

L’ajuntament de Tarragona ha aprovat la plantilla i la modificació dels llocs de treball municipals per al 2018. Una proposta que ha rebut crítiques per part de la majoria de sindicats que s’han aixecat de la bancada i han donat l’esquena al ple, en desacord amb aquests canvis que inclouen 800.000 euros als pressupostos.

Antoni Pinós, president del Comitè d’Empresa denuncia que la relació de llocs de treball no s’ha negociat amb els sindicats.

Es queixen del greuge comparatiu pel que fa a alguns cossos municipals. També alerten que amb la situació actual no són possibles les promocions internes. Així, diuen que hi ha gent que fa tasques de superior categoria sense ser reconegudes.

Al seu torn el tinent d’alcalde d’economia, Pau Pérez, ha destacat les aportacions de més de 400.000 euros per a nous agents de la Guàrdia Urbana.

Aquesta modificació dels llocs de treball ha rebut llum verda gràcies als vots favorables de l’equip de govern i l’abstenció d’UxA. La resta de grups hi han votat en contra.