Llum verda a l’estatal d’atletisme de Tarragona

Publicat dijous 15 de Octubre de 2020 09:40
  • Joan Andreu Pérez

Aquest cap de setmana es fa el campionat d' Espanya sots 18 a les pistes Natàlia Rodríguez de Camp Clar. La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha decidit tirar endavant la competició ja que «no tenen coneixement que la Comunitat Autònoma de Catalunya tingui restriccions d’accés o moviment». Tanmateix, es concreta que la celebració del campionat estarà condicionada per l’evolució de la pandèmia en els pròxims dies.

La prova atlètica arriba coincidint amb els 30 anys de vida del Club Atletisme Tarragona, entitat que va demanar el certamen com una de les activitats per celebrar l'efemèride.

Degut a la situació, l’estatal serà sense públic i amb unes mesures de seguretat establertes en el protocol del Consell Superior d’Esports. Hi ha una previsió de 600 inscrits.

El president del club de casa nostra, Joan Bardina, diu que s’ha treballat molt per aquest campionat i que hi ha il·lusió, lamenta amb tot plegat que estigui condicionat per la situació del Covid.

Hi haurà representació del club amfitrió amb la participació de Laurin Marimón . Ho farà amb prova de triple salt, parteix com una de les favorites a fer- se amb el títol en l’ especialitat