L’oposició denuncia improvisació i poca transparència en la gestió de l’Amfiteatre

Publicat dimarts 03 de Desembre de 2019 13:27
  • Laura Casas

L’oposició denuncia la improvisació i poca transparència amb què s’està gestionant el tema de l’Amfiteatre.

El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, s’ha mostrat preocupat per com l’equip de govern està gestionant el patrimoni monumental de la ciutat. Recorda que per això mateix van portar el tema a la Fiscalia.

Aquest ha estat el tema central de la tertúlia política de Tarragona Ràdio. La portaveu del PSC, Sandra Ramos, diu que la reunió que van mantenir la setmana passada sobre temes de patrimoni va ser una presa de pèl, perquè en cap moment es va parlar de la possibilitat d’enderrocar part de les grades, sinó tot el contrari. Lamenta la improvisació de l’equip de govern en aquest sentit.

La consellera de Junts per Tarragona Elvira Vidal aposta per planificar acuradament les actuacions a l’Amfiteatre i al patrimoni segons criteris tècnics.

Per part del govern, el conseller republicà Manel Castaño ha dit que el que estan fent és gestionar problemes d’una etapa anterior.

Des de la CUP, la consellera Eva Miguel també ha lamentat la improvisació i poca responsabilitat de l’equip de govern a l’hora de tractar temes sensibles com aquest.

L’oposició coincideix en reclamar més coordinació entre els socis de govern a l’Ajuntament.