L'oposició fixa les prioritats dels pressupostos municipals de 2018

Publicat dijous 09 de Novembre de 2017 12:58
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Recuperar el centre de la ciutat , millorar la mobilitat i evitar que la cultura sigui un tema subsidiari han de ser prioritats en els pressupostos municipals de 2018, segons ERC.

El portaveu a l’ajuntament, Pau Ricomà, s’ha mostrat amoïnat pel Banc d’Espanya i per la Biblioteca de Torreforta. Així mateix, creu que s’ha de revitalitzar la vida comercial al centre i la Part Baixa.

En l’entrevista de portaveus amb Tarragona Ràdio, Pau Ricomà assegura que els pressupostos s’han de confeccionar pensant en la ciutat del futur i no només tenint en compte la inversió puntual per a l’any vinent.

El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, assegura que les inversions en el microurbanisme són bàsiques per a la ciutat.

Viñuales assegura que no donaran suport al projecte pressupostari si això no es compleix.

Pel portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, cal que hi hagi molta sensibilitat amb el contribuent pel que fa a impostos i taxes. Sobre el pressupost de 2018, demana inversió en els polígons i en qüestions socials.

El govern municipal encara no ha presentat públicament els pressupostos municipals de 2018 però sí que ha anunciat la congelació de taxes i impostos.