L'organista Pedro Aguiló arriba dissabte a la Catedral

Publicat dimecres 16 de Maig de 2018 17:37
  • Tarragona Ràdio

El XIV Festival d’Orgue de Tarragona presenta dissabte el segon concert programat amb una jove promesa del món de la música, Pedro Aguiló. És l’organista titular de l’església de Santa Eulàlia de Palma de Mallorca i guanyador de diversos premis d’interpretació tot i tenir només 24 anys. Nét del compositor Gaspar Aguiló, va iniciar els seus estudis de piano als 4 anys i actualment cursa el grau superior de Composició al Conservatori Superior de les Illes Balears i 6è de grau professional de Clavicèmbal.

El concert de Pedro Aguiló tindrà lloc aquest dissabte a les 20.30h a la Catedral de Tarragona. Però el cicle continuarà amb dues actuacions més. El dissabte 2 de juny serà el torn d’Andrés Cea, format a la Schola Cantorum de Basilea i actualment professor d’orgue al Conservatori Superior de Música de Sevilla. El festival clourà el dissabte 16 de juny amb el concert de Bartomeu Mut, professor d’orgue al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i organista titular de la Catedral de Mallorca.

Les entrades es poden comprar al web www.tarracoticket.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. Els preus són 8 € anticipada, 10 € a la taquilla de la catedral i 4 € menors de 16 anys.