L'orquestra Simfònica Camera Musicae interpretarà 'La Cinquena de Beethoven' a la Tarraco Arena Plaça

Publicat dimarts 21 de Maig de 2019 11:57
  • Tarragona Ràdio
  • TAP
  • Camera musicae
  • Tarragona

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae oferirà el programa anomenat ‘La Cinquena de Beethoven’ el divendres 5 de juliol a les 20 h a la Tarraco Arena. L’Orquestra vol apropar la música clàssica i simfònica a la població del Camp de Tarragona, interpretant la simfonia més emblemàtica de la història de la música.

El concert serà una oportunitat única per poder gaudir d’aquesta simfonia tan coneguda d’un dels compositors més importants de la història de la música clàssica.

La Camera Musicae va ser fundada l’any 2006 i des d’aleshores ha obtingut una gran rebuda per part del públic gràcies a la seva tasca de divulgació de la música clàssica. En la seva trajectòria destaquen actuacions com les realitzades a l’Auditorio Nacional de Madrid, al Palacio Euskalduna de Bilbao, al Palau de la Música Catalana i a escenaris internacionals d’Alemanya, Suïssa i la República Txeca.

Les entrades es podran comprar a través de la pàgina web de la Tarraco Arena Plaça i al punt de venda físic oficial del recinte del Parc Central.