Luis Miguel Ramis admet la seva il·lusió per entrenar algun dia al Nàstic

Publicat dijous 30 de Juliol de 2020 09:04
  • Joan Andreu Pérez
  • Joan Mercadé

L’entrenador tarragoní Luis Miguel Ramis està a l’espera de tornar a ocupar la banqueta d’algun equip.

Té propostes de diversos i ha afirmat que espera un projecte que els il·lusioni i permeti donar passes endavant en el creixement personal. La situació no és la idònia pels entrenadors que estan sense equip. Clubs tocats econòmicament i poc moviment de jugadors i entrenadors és el panorama que es presenta en el futur, però Ramis creu que no hi afectarà. Pensa que tot s’endarrerirà, però que l’únic que s’haurà de fer és adaptar-se a la situació.

L’entrenador tarragoní no s’ha oblidat de l’equip de la ciutat. Desitja el millor al club que l’ha criat, l’ha format i l’ha permès créixer. Espera que torni com més aviat millor al futbol professional i admet que, en algun moment, li ha passat pel cap entrenar al Nàstic i que espera fer- ho en un futur quan es donin les circumstàncies.

Pel que fa a la situació personal, Ramis creu que anar a l’estranger a entrenar és complicat per la gran demanda que hi ha. Són molts els entrenadors que ja tenen experiència fora de casa i és complicat que algú que no en té passi per davant. Ara bé, Ramis confirma que diversos equips han preguntat per ell.

Luis Miguel Ramis s’ha mostrat content pel seu antic equip, l’Albacete, que aquest dilluns va aconseguir la permanència a Segona. Hi va ser una temporada i mitja. A la primera gairebé puja a primera divisió i a la segona es va quedar lluny de l’objectiu i va ser destituït amb l’equip en llocs de descens.