Manolo Martínez

Manolo Martínez posa punt i final a la seva carrera com a futbolista

Publicat dijous 15 de Juny de 2017 12:30
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

El jugador de 37 anys, penja les botes en el club on ha aconseguit en les dues etapes els seus majors èxits esportius amb tres ascensos.

Ha arribat el final de la temporada i el futbolista que aquest dijous ha complert precisament 37 anys, deixa el futbol en actiu.

Han estat 19 temporades al màxim nivell des de que va donar el salt al primer equip de l´Hèrcules on es va formar a la base i on va debutar amb els alacantins a 2ªA amb 18 anys i jugant ja aquella temporada 10 partits. Els alacantins perden la categoria i juga quatre temporada a 2ºB on coincideix amb Xavi Bartoló qui recomana el seu fitxatge pel Nàstic on arriba la temporada 2003/2004. A Tarragona aconsegueix l´ascens a 2ºA, per dos anys després assolir l´ascens a 1ª divisió, la mateixa temporada que pateix la primera lesió greu al genoll. Surt cap el Tenerife on hi és quatre temporades per anar al Recre on hi va ser tres temporades. Prova sort a Grècia per jugar al Leviadiakos durant dues temporades. La primavera del 2014 torna a Tarragona per recuperar-se de la seva segona lesió greu de genoll i fitxa pel Nàstic a l´estiu per jugar-hi les tres darreres temporades de la seva carrera. En total set temporades vestint de grana en dues etapes.

Manolo Martínez, fa un temps ja avançava al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio que fins aquí havia arribat la seva carrera com a futbolista, on fins i tot afirmava que ja no podia més i el seu genoll havia dit prou.

Manolo que ha estat tota la temporada al primer equip sense fitxa ha estat un més dins del vestidor, però també fora amb tasques de suport als tècnic i vivint els partits com ningú. Tot i que encara ni ell ni el Nàstic ha parlat de futur, si que té clar el fins ara jugador del Nàstic que li agradaria que el seu futur passes per les banquetes.

En principi la setmana que ve hi haurà una roda de premsa per comunicar el final de la seva etapa com a futbolista, amb dos ascensos a primera divisió i dos a segona entre Nàstic i Tenerife, en gairebé 500 partits jugats.