Manolo Martínez: 'Veig aquest Nàstic com un gran equip'

Publicat dilluns 11 de Gener de 2021 19:36
  • Nàstic
  • Joan Mercadé


L'entrevista a Manolo Martínez

L’exjugador del Nàstic Manolo Martínez veu al Nàstic d’aquesta temporada com “un gran equip”. Destaca la feina de l’entrenador, el fons d’armari que té la plantilla i el gran nombre de variants que té l’equip de Toni Seligrat.

Martínez és un dels jugadors que més ascensos acumula a la seva esquena. El primer, de Segona B a Segona la temporada 2004, després l’ascens a Primera Divisió i de nou va pujar de categoria amb el Nàstic la temporada 2015, de Segona B a Segona. Ell pensa que cada equip és diferent, però que aquest Nàstic té una base sòlida i un gran nombre de variants. Per tot això, l’exjugador veu el nàstic com un gran equip.

Actualment, Manolo Martínez no està relacionat amb el món del futbol. Està ficat en el món de l’hostaleria amb un restaurant de Salou. Ara té més temps per estar amb la família i fer coses que abans, amb el futbol, no podia, per tant, comenta qu eno el troba a faltar.

Actualment, Martínez fa parella amb l’exjugador del Nàstic i actual entrenador del Juvenil A, Felip Ortiz, a un nou esport que sembla que està agafant força, el Padbol. Es barreja futbol i pàdel en un espai que s’assimila a les pistes de l’esport de la raqueta, tot i que és de menors dimensions. Tot va sorgir per un torneig que va organitzar ‘La Marató de TV3’ com a acte benèfic. Ho explica el mateix Manolo Martínez.

L’exjugador del Nàstic ha recordat la fita de pujar a Primera Divisió ara fa 15 anys com un privilegi, comentant que ell pot dir que “estava a la plaça de la Font celebrant l’ascens”.