Declaracions de Manolo Reina

Manolo Reina: «Contra el de dalt ens sentim més còmodes»

Publicat dimecres 19 de Abril de 2017 14:45
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El porter del Nàstic, que no amaga que pensa en els vuit partits que queden, reconeix que puntuar a Getafe seria positiu sempre que s'acabi guanyant el derbi contra el CF Reus

 

Manolo Reina no s'amaga. Si el malagueny ha de reconèixer que mira els pròxims rivals que tindrà el Nàstic després de visitar Getafe, ho reconeix encara que suposi anar a contracorrent del seu entrenador Juan Merino quan aquest reconeix que cal anar partit a partit. Reina no ho pot evitar i ja ha donat un cop d'ull a un calendari restant a la lliga que analitzàvem ahir a EsportsdelCamp.cat: «Sí que mirem el calendari, tots ho fem. Contra els equips de dalt ens sentim còmodes i no sé què dir-te, si estem millor contra els de dalt o els de baix», reconeixia Reina intentant sortir del pas davant la pregunta d'aquest matí a la sala de premsa del Nou Estadi.

 

Precisament un dels equips de la zona alta és amb qui s'haurà d'enfrontar el Nàstic. El Getafe, que és el quart classificat i acumula quatre partits sense encaixar gol, és un rival complicat amb qui un possible empat es podria donar per bo: «La classificació no ens obliga a guanyar però ens farà anar més tranquils, tot el que sigui puntuar ens anirà bé sempre que guanyis després a casa i ho facis bo», ha argumentat Reina. Si hi ha una cosa que el malagueny té clar és que «hem de mantenir la línia de jugar finals i anar a Getafe a plantejar un partit seriós i intentar guanyar com sempre fem».

Escolta Reina en el següent reproductor.