María José López: 'El partit de bàsquet entre el Joventut Badalona i el València no s'ha acollit per motius econòmics i de logística'

Publicat dilluns 10 de Agost de 2020 17:29
  • Bàsquet
  • Esports
  • Tarragona
  • Tarragona Ràdio

La consellera i presidenta del Patronat Municipal d’Esports, María José López, assegura que la ciutat no ha acollit el partit de bàsquet entre el Joventut Badalona i el València
per motius econòmics i de logística.
López ha fet aquestes declaracions en relació a la roda de premsa efectuada pel conseller Berni Álvarez en la qual els socialistes lamentaven la pèrdua del partit de pretemporada de la lliga ACB que s'havia d'efectuar a la ciutat.

López explica que només rebre la proposta del partit amistós, es van posar a treballar per a la seva viabilitat amb dos escenaris: els pavellons municipals d’El Serrallo i Riuclar i el Palau d’Esports Catalunya. López diu que El Serrrallo i Riuclar es van haver de desestimar per la  humitat que hi ha als vespres i davant l'encariment de l'import econòmic que suposava contractar una màquina per eliminar la humitat. Pel que fa al Palau d'esports Catalunya, López diu que fins que l’Ajuntament de Tarragona no tingui la titularitat de la gestió, no s'hi pot fer cap inversió ni  cap despesa ordinària que no estigui inclosa en el pressupost. Tot i això, organitzar-hi el partit costava 21.000 euros sense públic. López considera que si el Palau Catalunya ja el gestionés  l’Ajuntament hagués estat molt fàcil tirar endavant aquest partit de bàsquet , però aclareix que la realitat és un altra.

Maria José López també desmenteix les paraules del conseller Berni Álvarez, que ha indicat que els dos clubs ACB es farien càrrec de totes les despeses del partit.
La consellera d'esports diu que en cap moment els clubs es farien càrrec de les despeses logístiques.  A més afegeix que l’Ajuntament de Tarragona no té cap sol·licitud oficial en la qual es demani l’organització del partit.