Massiva Lulla, Sara Socas, Alidé Sans i Joan Masdéu, últimes actuacions del Festival Sota La Palmera

Publicat divendres 31 de Juliol de 2020 12:49
  • concerts
  • Tarragona Ràdio

El Festival Sota La Palmera continua amb els cicles de concerts. Avui és el torn de Masiva Lulla i Sara Socas. Una nit on el rap i el freestyle seran els protagonistes. Lulla utilitza el rap per traslladar missatges feministes. Socas és una de les poques raperes que participa en batalles de galls a Espanya i que per primer cop es pujarà a un escenari tarragoní.

Aquest dissabte Alidé Sans i Joan Masdéu tancaran el Festival organitzat per Tarragona Jove. Sans, procedent de la Vall d’Aran, presenta el treball ‘Henerécla’, amb ritmes mestissos i influència de músiques del món, cantat amb aranès.

Joan Masdéu, portarà “La flor del Panical”, un disc de nous arranjaments de les cançons més significatives de Whiskyn’s, en motiu del vint-i-cinquè aniversari de la publicació del primer treball d’aquesta formació. Així ho ha explicat a una entrevista a Tarragona Ràdio

L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia a través de la pàgina web de Tarragona Jove des d’on també es podran seguir tots els concerts en streaming.