Matilla, Arzo, Márquez i Vázquez, il·lusionats en la seva presentació amb el Nàstic

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 18:02
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

 El conjunt grana presenta conjuntament els quatre reforços del mercat d'hivern. Tots ells destaquen la il·lusió per sumar-se al projecte grana. Álvaro Vázquez, amb ganes de debutar ja

 

El Nàstic ja ha presentat públicament els seus quatre primers fitxatges del mercat d'hivern. Un central, dos migcampistes i un davanter que reforçaran el sistema tarragoní amb l'objectiu de millorar els resultats en la segona volta de lliga. El central César Arzo format al Vila-real però procedent del futbol de Kazakhstan, el migcampista Javi Matilla que ja ha arribat a debutar amb l'equip, el debutant a Segona Javi Márquez procedent de la Major League Soccer nord-americana i el davanter cedit per l'Espanyol Álvaro Vázquez han fet les delícies dels seguidors presents a Casa Miret, escenari on s'ha realitzat la múltiple presentació tarragonina.

 

Javi Matilla vol tornar a sentir-se futbolista
El primer a parlar com a jugador grana ha estat Javi Matilla. El migcampista de Quero, que acumula un mes a les ordres de Rodri, ja va debutar el passat dissabte a Vallecas i desborda alegria: «Les dues o tres setmanes entrenant amb l'equip m'han vingut molt bé després de la llarga lesió i el temps d'inactivitat. Ja he pogut ajudar en el primer partit i és el que volia, tornar a sentir-me futbolista». Matilla, de 30 anys complerts el passat 1 de gener, ha signat un contracte amb els grana fins a finals de temporada.

 

César Arzo, sorprès amb la plantilla tarragonina
El segon en parlar durant la presentació ha estat César Arzo. Fins fa uns mesos futbolista del Kairat Almaty de la màxima categoria de Kazakhstan, el de Vila-real torna al futbol estat amb motivació: «Tenia ganes de tornar a Espanya, quan va trucar-me el Nàstic no m'ho vaig pensar». El castellonenc de 31 anys no ha tingut problemes en reconèixer que «la competició local (de Kazakhstan) potser era menor a la Segona però sí que era bastant competitiva». Tampoc s'ha tallat a l'hora d'assegurar que «m'ha sorprès molt l'equip, hi ha moltíssima qualitat i treball, molta entrega en cada entrenament». I Arzo ha rematat la seva intervenció deixant clar que «no estem a la classificació on ens mereixeríem, ho solucionarem. Amb els jugadors que hi ha i el dia a dia, podrem estar més amunt».

 

Javi Márquez, un curiós debutant a Segona
La carrera esportiva del migcampista Javi Márquez (31 anys) li ha permès arribar a la màxima categoria sense haver de passar per Segona Divisió. Amb el Nàstic, el barceloní s'estrenarà a la lliga de plata del futbol estatal després d'haver viscut una etapa al soccer nord-americà. Márquez s'ha mostrat agraït al Nàstic per «l'aposta que ha fet per a què jo esitgués aquí. El més important per a mi és el projecte ambiciós que hi ha. No tenia dubte que quin millor lloc com aquest per seguir la meva carrera». L'exespanyolista ha avisat que «intentaré estar disponible el més ràpid possible per a l'entrenador», ha destacat que «vinc amb molta il·lusió, és un club que em sento identificat amb ell perquè és de la terra» i espera adaptar-se a la categoria com més aviat, millor: «Mai he jugat a Segona però intentaré adaptar-me el més ràpid possible».

 

Álvaro Vázquez, arribar i moldre
En poc més d'una hora, Álvaro Vázquez ha signat el seu nou contracte com a futbolista del Nàstic i ja ha estat presentat. Cedit per l'Espanyol fins al pròxim 30 de juny, el davanter de Badalona de 26 anys ha reconegut que va decidir acceptar l'oferta del Nàstic molt ràpidament: «Em va convèncer des del primer moment, feia temps que parlàvem. S'ha allargat molt tot, ho volíem fer abans». Agraït amb el Nàstic per la confiança dipositada en ell, Vázquez ha reconegut que «les darreres temporades no he estat competint com volia, tinc il·lusió i ganes de poder-ho fer aquí». Sobre el seu estat físic, l'espanyolista s'ha mostrat contundent: «He estat entrenant dia a dia amb l'Espanyol. Físicament estic molt bé i ja esperant una oportunitat per competir». A més, el badaloní ha confessat que Sergio Tejera l'ha explicat les bondats del Nàstic: «El conec de Badalona i de jugar amb ell. M'ha parlat molt bé dels companys i dels aficionats».