“Mediterranis”, un documental que despullarà l’esdeveniment esportiu més important de Tarragona dels últims temps

Publicat divendres 17 de Juliol de 2020 12:08
  • URV
  • Laura Tarsà

“Mediterranis” és un documental que despullarà l’esdeveniment esportiu més important de Tarragona dels últims temps: els Jocs del Mediterrani.

Jan Magarolas, Rut Queralt, i Marc Colilla són els tres estudiants de Comunicació de la URV que han tingut el valor d’encarar un projecte molt ambiciós que pretén ensenyar què s’amaga darrere la cortina dels Jocs Mediterranis.  Un treball cuidat que tindrà com a resultat un documental que sortirà a la llum al setembre.

Amb entrevistes a diferents testimonis referencials, els estudiants posaran damunt la taula els errors i encerts que han deixat a la ciutadania desemparada d’orgull. Rut Queralt n’és una de les implicades.

Segons els estudiants, sembla que dos anys després dels jocs ningú vol recordar-los, reiteren que l’únic llegat que han deixat són unes infraestructures oblidades i una ciutat poc orgullosa d’haver acollit un esdeveniment esportiu d’aquesta magnitud. És per aquest motiu que s’han animat a tirar endavant un documental que recuperi els successos de fa dos anys per analitzar-los minuciosament. Així ho expliquen Jan Magarolas i Marc Colilla.

Els estudiants han obert una campanya de micromecenatge a la que s’hi pot accedir mitjançant les xarxes. Podeu seguir-los a @mediterranisDOC al Twitter, Instagram i Facebook.