Més de 1.000 escolars de Tarragona aprendran normes bàsiques de seguretat vial per prevenir accidents de trànsit

Publicat dilluns 15 de Octubre de 2018 13:26
  • Tarragona Ràdio
  • Educació
  • Tarragona

Més de 1.000 escolars de Tarragona aprendran normes bàsiques de seguretat vial per prevenir accidents de trànsit al Palau Firal i de Congressos. Des d’aquest dilluns fins el 19 d’octubre la Caravana d'Educació Vial aterra a la ciutat per transmetre als nens d’entre 8 i 12 anys la importància de fer servir cadiretes infantils, cordar-se el cinturó, utilitzar el casc ciclista i establir contacte visual amb els conductors en creuar la via com a vianants. Uns comportaments clau per adaptar-se als nous models de mobilitat, especialment en l'àmbit urbà, i no patir un accident de trànsit.

Els escolars aprendran a fer-se visibles en les vies públiques i participaran en un taller on es promouen la convivència, la tolerància i la prudència, valors que sens dubte contribueixen a evitar els accidents de trànsit. El Racó de la Prevenció permetrà als escolars identificar situacions de risc en la llar, el col·legi i altres espais públics i aprendre per què es produeix el foc i què fer en cas d'incendi.

La Caravana d'Educació Vial de Fundación MAPFRE estarà oberta al públic fins al proper 19 d'octubre, pels matins per als centres escolars i de 16.00 a 17.00 hores per a la resta del públic.