Més de 1.200 tarragonins participaran a la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium a Barcelona

Publicat divendres 10 de Novembre de 2017 11:08
  • Tarragona Ràdio
  • Joan López Soler

Més d’una vintena de busos sortiran de Tarragona ciutat per desplaçar-se a la manifestació de Barcelona d’aquest dissabte. Un total de 1.200 tarragonins s’han apuntat per anar a la mobilització convocada per l’ANC i Òmnium. Les entitats sobiranistes fan una crida a sortir al carrer per reclamar l’alliberament dels seus presidents, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, així com també de part del govern cessat a la presó.

A Tarragona l’ANC ja ha tancat les inscripcions perquè ja s’han omplert totes les places.

El punt de trobada serà la Rambla Lluís Companys i zona de la República Argentina, a partir de dos quarts de 2. L’hora de tornada serà cap a les 8 del vespre, tot i que pot variar en funció de com avanci la mobilització.

La manifestació, aquesta vegada sense trams, es farà al carrer Marina de la capital catalana a partir de les 5 de la tarda.

Entrevistat al Matí de Tarragona Ràdio el coordinador de l’ANC a Tarragona Carles Xavier Gómez ha confirmat que la concentració estarà encapçalada pels familiars dels presos.

El passat 16 d’octubre la jutgessa Carmen Lamela va decretar presó incondicional per a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, acusats d'un presumpte delicte de sedició . El vicepresident Junqueras i els consellers cessats Raül Romeva, Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Dolors Bassa i Meritxell Borràs també estan privats de llibertat des del 2 de novembre.