Més de 2.000 persones desfilen pels carrers de la ciutat en l'espectacular Rua de l'Artesania

Publicat divendres 09 de Febrer de 2018 10:45
  • Tere Ortega

29 comparses i 2.000 persones participen en la rua de l’Artesania d’aquest dissabte a Tarragona. Assoleix rècords de grups de disfresses que hi assisteixen i es manté el recorregut que es va estrenar l’any passat.

Torna la Bóta que obrirà la desfilada amb l’altre grup satíric del carnaval de la ciutat, la Murga Matutina. També enguany s’incorporen altres dues noves comparses: Spectrum i Platinum. La Rua sortirà de Ramón i Cajal per acabar a l’Avinguda de Catalunya, a les portes de la URV. La tècnica de gestió cultural de l’Ajuntament, Ester Roca, ha explicat al Matí de Tarragona Ràdio que s’ha optat per repetir la nova ruta després dels bons resultats de l’any passat. L’únic que s’intentarà variar és la velocitat en el pas dels participants. L’any passat el recorregut es va cobrir amb excessiva rapidesa.

La rua de l’artesania de dissabte començarà a les 6 de la tarda i el diumenge la rua de lluïment s’iniciarà a la mateixa hora. Enguany s’ha avançat la seva sortida.

Aquest divendres serà el torn dels més petits. Les escoles i llars d’infants de la ciutat realitzaran a dos quarts de 4 de la tarda el Carnaval dels Petits. Iniciaran el recorregut davant del Teatre Metropol de la Rambla Nova i finalitzarà a la Plaça de la Font amb animació infantil i berenar popular de coca i xocolata. Al matí, el Rei carnestoltes i la Concubina faran un ‘Tombet’ per les escoles i entitats de la ciutat.