Més de 300 participants a la VI Jornada Tarragona Impulsa sobre nous perfils professionals i imatge personal

Publicat dijous 09 de Novembre de 2017 12:47
  • Miguel González

Més de 300 persones han participat en la sisena Jornada Tarragona Impulsa, que enguany ha centrat els seus continguts en els nous perfils professionals i la imatge personal. Les ponències han començat poc després de les nou del matí al Palau firal i de Congressos. Un primer bloc ha tractat sobre els perfils professionals actuals, la recerca d’oportunitats laborals dels millenials i els nous reptes de la Generació Z, els nascuts després dels anys 90. Ha anat a càrrec de la referent en el món del coaching aplicat a l'empresa Gina Aran. En una entrevista a l'espai Impulsat, que aquest dijous s'ha fet en directe des del Palau. Aran ha avançat que el canvi més important en relació als perfils professionals emergents arriba de la mà de la tecnologia.
En un segon bloc, el consultor Mikel Morlas i l’expert Ferran Reyes, han aprofitat per parlar sobre la importància del pensament creatiu i de les oportunitats dels nous contextos econòmics. La consultora d’imatge Andrea Vilallonga, reconeguda per la seva participació al programa Operación Triunfo i l’especialista en marca personal Marta Luis Collet, han abordat la qüestió de la imatge, la comunicació i la marca personal en l’entorn laboral. El conseller d’ocupació i desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, defensa que les jornades són un aparador per mostrar el capital humà de la ciutat, la feina transversal del Tarragona Impulsa i una oportunitat més per formar-se.
La jornada s'ha tancat amb un taller participatiu on el públic ha pogut prendre consciència sobre la importància de projectar una correcta imatge personal correcta dintre i fora de les xarxes socials. La sala Eutyches del Palau de Congressos s’ha omplert de gom a gom entre cercadors actius de feina, emprenedors, empresaris i tècnics.