Més de 30 empreses participaran en la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona

Publicat dimarts 23 de Febrer de 2021 12:40
  • Tarragona Ràdio
  • Cambra
  • Fira Ocupació
  • Tarragona

Tindrà lloc el 2 i 3 de març, en format virtual, i ja s’hi han inscrit prop de 600 persones. La fira posarà en contacte de forma efectiva i directa a persones que busquen feina, o volen canviar la que ja tenen, amb empreses que necessiten contractar.

Per raons sanitàries, aquest certamen serà virtual, com ja ho va ser la passada edició celebrada el 15 i 16 de desembre. De moment l’objectiu ja s’ha assolit amb el nombre d’empreses participants i les previsions són incrementar també els 1.200 inscrits de desembre.

La plataforma laboral, desenvolupada ara en format digital, apropa a les persones que busquen feina tot un seguit de potencialitats que els permeten adreçar-se còmodament als estands de les empreses interactuant-hi de forma fàcil i en temps real. De la mateixa manera, les empreses poden informar de quin perfil laboral necessiten cobrir i donar-se a conèixer mitjançant tot un seguit de recursos de què disposen en els seus estands virtuals personalitzats.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, explica que “gràcies a iniciatives tan reeixides com aquesta ara, més que mai, es demostra la viabilitat i la necessitat d’organitzar punts de trobada per posar en contacte a persones que busquen feina amb empreses que necessiten contractar”. 

La Fira de l’Ocupació es complementarà amb un total de sis tallers i conferències virtuals amb temàtiques orientades a ajudar als candidats a trobar feina i a millorar la seva ocupabilitat.