Més de 574.800 tarragonins estan cridats a les urnes en aquestes eleccions generals

Publicat divendres 08 de Novembre de 2019 11:24
  • Tarragona Ràdio

574.861 electors tarragonins estan cridats a les urnes per escollir la seva representació al Congrés i al Senat. A la demarcació hi haurà 1.011 meses distribuïdes en 371 col·legis. Els tarragonins elegiran sis escons al Congrés i quatre al senat. S’hi presenten un total de 13 candidatures, dues menys que el 28 d’abril. A la circumscripció de Tarragona li corresponen 6 escons al Congrés i 4 al Senat. En els anteriors comicis, la força més votada va ser ERC que va obtenir 2 escons.

El PSC va ser segona amb 1 escó. També van obtenir un representant: Ciutadans, Junts per Catalunya i En Comú Podem. El PP va quedar fora de la cambra baixa pel que fa als escons tarragonins. 
Els Col·legis electorals obriran portes ales 9h i tancaran a les 8 del vespre.Tarragona Ràdio seguirà la jornada electoral i les darreres dades de participació durant la retransmissió del partit del Nàstic a Badalona, a partir de les quatre de la tarda. Durant tota la nit informarem del recompte i dels resultats a través de la pàgina web www.tarragonaradio.cat i les xarxes socials.