Més de 700 escolars han visitat durant el darrer mes l’exposició ‘Els castells a la ciutat de Tarragona’

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 13:14
  • castells
  • Repsol
  • Tarragona Ràdio
  • Marta Ballabriga

Més de 700 escolars han visitat durant el darrer mes l’exposició ‘Els castells a la ciutat de Tarragona’. La mostra ha finalitzat aquest dimecres. L’objectiu dels diferents tallers que l’han conformat ha estat que l’alumnat descobreixi el món dels castells i les colles d’una manera lúdica. La proposta didàctica s’ha centrat en un joc de pistes que ha conduit els alumnes per l'exposició. Les activitats han estat dissenyades pel Camp d’aprenentatge de Tarragona amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i el patrocini de Repsol.

El director de Relacions Port-Ciutat del Port de Tarragona, Gabriel Mas, ha explicat que el total de persones que han passat per l’exposició, comptant grups i públic en general, s’enfila fins les 5.000. Ha afegit que des del Port estan molt satisfets per haver pogut posar en valor la tasca de les colles castelleres.

La Presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Inés Solé, ha explicat que l’exposició s’ha dut a terme gràcies a la implicació de les quatre colles castelleres de la ciutat i constata que és important que els valors dels castells entrin a les aules.

Cadascuna de les quatre colles castelleres serà obsequiada amb les diferents fotografies que conformen l’exposició.