Miguel Noguera porta el seu 'Ultrashow' a l'Espai Jove Kesse

Publicat dimecres 13 de Novembre de 2019 09:37
  • Tarragona Ràdio

El polifacètic Miguel Noguera actuarà aquest divendres a Tarragona. Portarà el seu Ultrashow en directe a l’Espai Jove Kesse de la ciutat. L’espectacle començarà a les 21 h i l’accés serà lliure fins a omplir l’aforament de l’espai. Les portes s’obriran a les 20.45h.

Humorista, dibuixant, cantant i escriptor, Noguera gira el seu espectacle des de 2004 per teatres de tota la península, però subjecte a un procés de mutació contínua. És un format nou i inventant per ell mateix, a cavall entre l’stand-up comedy, la conferència, la performance i el teatre. Miguel Noguera surt sol a l’escenari, amb llum blanca, i canta en estil gregorià per obrir l’espectacle. El gruix de l’Ultrashow són entre 20 i 30 idees, observacions o comentaris d’imatges que no tenen per què ser còmiques per si mateixes i que es renoven constantment nodrint-se de l’observació diària de l’artista.

Des de 2013, l’Ultrashow es representa amb periodicitat bimensual al Teatre Goya de Barcelona i mensual al Teatro Luchana de Madrid, així com anualment a moltes altres ciutats com València, Alacant, Saragossa, Bilbao o Palma. A Tarragona no actua des del 2014.