Miguel Palanca: «El Nàstic sempre serà la meva primera opció, fins i tot a Segona B»

Publicat dilluns 03 de Juny de 2019 17:09
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

El futbolista tarragoní dels grana deixa clar que vol continuar al Nàstic a Segona Divisió B però assegura que ningú del club s’ha posat en contacte encara amb ell

 

Miguel Palanca vol seguir al Nàstic. El tarragoní ha realitzat un crit als quatre vents aquest migdia al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio i ha deixat clar que vol renovar i vol defensar els colors de la samarreta grana a Segona Divisió B: «El Nàstic sempre serà la meva primera opció, fins i tot a Segona B». La predisposició de Palanca no pot ser més contundent però el jugador encara no ha rebut cap informació ni intenció per part de l’entitat ni de la nova direcció esportiva: «No he parlat amb ells, no s’han posat en contacte amb mi. A Sergi Parés el conec de quan en cadets estava al Reus, el vaig tenir d’entrenador. Em sembla una persona molt preparada». Palanca espera que el telèfon soni en els pròxims dies: vol seguir a Tarragona i ara espera que el club compti amb ell.

 

Ja s’ha parlat amb altres futbolistes

Miguel Palanca pot tenir la mosca darrere de l’orella perquè el club ja ha mantingut converses amb integrants de la plantilla per formar part de l’equip 2019-2020. Més enllà del ja anunciat retorn de Pol Ballesteros i de l’ascens de Joel Lasso, el club ha tantejat a Abraham la possibilitat de continuar la pròxima temporada com a jugador nastiquer. Així ho reconeixia el mateix capità grana en una entrevista a la revista del club ‘Força Nàstic’ quan era qüestionat per si el club ja s’havia dirigit a ell de cara a la pròxima campanya: «Sí, jo parlo molt sovint amb el president però ja arribarà el moment de reunir-nos amb més calma i temps». Palanca, que ja va rebre una trucada de l’aleshores director esportiu Emilio Viqueira l’estiu del 2016 anunciant-li que no comptava amb els seus serveis, assegura no tenir por de viure una situació similar però diu que li agradaria «que s’anés de front i se’m digués clarament quines són les intencions amb mi. Jo em vull quedar i si em diuen que no, em molestarà però això és futbol i s’haurà de seguir».

 

Sorprès de jugar poc

El tarragoní no s’ha amagat quan ha estat qüestionat pel seu rol a l’equip. Arribat en el darrer dia de mercat d’hivern, Palanca va debutar com a titular al camp del Rayo Majadahonda però aleshores va desaparèixer dels terrenys de joc: «Em va sorprendre després de jugar a Majadahonda i tenir bons minuts. Només tenia un entrenament, patia ‘jet-lag’ però em vaig trobar bastant bé i creia que després d’allò tindria més possibilitats. El sistema no ha ajudat gaire per les meves característiques però m’he intentat adaptar el millor possible. Ha estat molt dur, jornades i jornades sense jugar i escalfant a la banda es fa dur». Palanca ha tractat moltes altres qüestions com l’operació Oikos, les errades continuades patides sobre la gespa i el projecte de la campanya 2019-2020. Tot ho pots recuperar en el vídeo de l’entrevista situat en la part inferior del text.