Miguel Palanca rebutja la darrera proposta de renovació del Nàstic

Publicat dilluns 15 de Juliol de 2019 21:05
  • Nàstic
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez
  • Joan Alfons López

El futbolista tarragoní, que volia seguir defensant els colors grana, ha rebutjat la darrera proposta del club perquè afirma no haver-se sentit valorat

 

Miguel Palanca no formarà part del Nàstic 2019-2020 després de rebutjar la darrera proposta de renovació que el club tarragoní li ha posat sobre la taula. El davanter va declinar divendres la última oferta del conjunt grana perquè no ha satisfet les seves peticions. Palanca, en declaracions a Tarragona Ràdio, ha confirmat el trencament definitiu de les negociacions: «Sóc un jugador totalment lliure, he estat parlant amb el club des d’abans del darrer partit de lliga i he posat tot de part meva per a ser part d’aquest projecte tan seductor per mi però malauradament no jugaré al Nàstic aquesta temporada».

 

Diferències contractuals

El Nàstic volia la continuïtat de Miguel Palanca perquè considerava que era un jugador molt interessant a qui poder explotar a Segona B i Miguel Palanca volia continuar al Nàstic perquè és el club del seu cor i es trobava còmode instal·lat a la seva ciutat. Ara bé, les negociacions no han arribat a bon port. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el club presidit per Josep Maria Andreu oferia a l’esportista un contracte per una temporada més incentius de renovació en funció de paràmetres de rendiment com partits jugats per evitar hipotecar-se amb vincles professionals en una categoria on el marge econòmic és més que estret. El jugador, per la seva banda, desitjava una vinculació de dues temporades, pretensió a la qual el Nàstic no ha accedit. Palanca, que va arribar el passat mes de gener amb un dels sous més baixos de la plantilla, havia rebut una proposta econòmica idèntica a la que gaudia en la categoria de plata del futbol estatal, quantitat quelcom inferior a la de primeres espases a un club com el Nàstic a Segona B.

 

Tot i que ambdues parts separen els camins, ni el futbolista ni l’entitat acaben de mala manera: «Li desitjo el millor al Nàstic, que pugi enguany a Segona. Li desitjo tota la sort del món a Sergi Parés, a Xavi Bartolo i a tot el club en general». El punt que ha separat ambdues parts no ha estat l’econòmic: «En la darrera xerrada amb Sergi (Parés) li vaig dir que no era una qüestió de diners. No m’havia sentit bé en la negociació, vaig estendre la mà i vaig fer un esforç econòmic però veia que el club prenia el camí més senzill. I això és cosa de dos». la mà i vaig fer un esforç econòmic però veia que el club prenia el camí més senzill. I això és cosa de dos».

 

Palanca i el projecte ADN Nàstic

Palanca, que reconeix que «em moria de ganes de formar part d’aquest projecte» perquè «si algun jugador defineix perfectament aquest projecte d’ADN Nàstic era jo», afirma que «hi ha coses que no depenen sempre del futbolista, és una qüestió de tracte, de valoració i en aquesta ocasió no ho he sentit així». Tot i això, el davanter tarragoní no culpa Parés, únicament interlocutor dels interessos del club: «No vull culpar-lo a ell, només era la persona amb qui negociava. No m’he sentit estimat i amb la confiança al 100% per començar a planificar l’ascens». 

 

Miguel Palanca també ha volgut deixar clar que no és un capítol més d’una negociació que pugui allargar-se durant l’estiu: «No estic llançant un triple des del mig del camp per quan jo tanqui la porta, el club em truqui amb una contraoferta. No ho vull, la decisió està clara. No vull estar en un lloc on no em senti al 100% estimat. Avui no tinc cap oferta, hi ha possibles interessos però res més per poder decidir». D’aquesta manera, Miguel posa punt final a la seva segona etapa al conjunt grana després de la finalitzada l’estiu del 2016