Moltes ganes i il·lusió en les noves cares que es veuran al proper plenari

Publicat dilluns 27 de Maig de 2019 12:03
  • Ajuntament de Tarragona
  • Plenari
  • Andrés Tejedera
  • Iris Martin

Moltes ganes i il·lusió és el denominador comú de les noves cares que es veuran al proper plenari municipal. 13 regidors s’estrenaran al nou consistori procedents de diferents sectors de Tarragona amb l’objectiu de millorar i aportar noves propostes per a la ciutat. Tarragona Ràdio ha recollit les impressions d’alguns dels debutants de cada partit.

Berni Alvarez, cinquè candidat del PSC al plenari municipal, afirma que Tarragona necessita un impuls en l’àmbit esportiu i que ell es veu capacitat per aconseguir-lo.

El número 7 de la llista d’ERC, Manel Castaño, vol portar al consistori la seva experiència professional i vital en l’àmbit de l’educació i activisme veïnal.

Elvira Vidal, tercera candidata de Junts per Tarragona, està interessada en el medi ambient i la protecció animal, i assegura que és important canviar la forma d’actuar.

El número 2 d’En Comú Podem, Hermán Pinedo, afronta la seva incorporació al plenari amb moltes ganes per canviar la vida de la gent.

La número 2 de la CUP, Eva Miguel, arriba molt entusiasmada per incidir de manera més tècnica en qüestions patrimonials.

El nou ajuntament de Tarragona es constituirà el proper dissabte 15 de juny amb un total de 13 cares noves i 14 regidors de l'anterior mandat que repeteixen.