El comiat pel periodista Pitu Tarrasa, a les 18 hores al Tanatori

Publicat diumenge 25 de Agost de 2019 07:16
  • Tarragona Ràdio

El periodista Pitu Tarrasa ha mort als 65 anys aquest dissabte i després de lluitar contra una llarga malaltia, segons informa Tot Tarragona, el digital que dirigia.

El mateix mitjà detalla la llarga trajectòria periodística, tant en mitjans de comunicació radiofònics, premsa escrita,TV, com a digitals, de Pitu Tarrassa. Va treballar a Radio Reloj; Cadena Catalana; Rueda d’emissores Rato; cap d’informatius d’Onda Rambla; director d’Onda Rambla Tarragona, Onda Cero Reus i Onda Cero Tortosa; Cap de premsa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, etc. El juny de 2008 va posar en marxa, amb la seva dona, Maribel, el primer digital que va néixer a la ciutat.

 

A més, era fill del reconegut radiofonista, Josep Maria Tarrasa, creador del popular Maginet Pelacanyes.

Des de Tarragona Ràdio ens sumem de tot cor al dolor per la pèrdua del company periodista, Pitu Tarrassa, i traslladem el nostre condol a la Maribel, la seva dona, i la família sencera.

 

En la informació que fa publica el Tot Tarragona la seva dona comunica la defunció de Pitu Tarrasa i diu textualment: Ens ha deixat un home honest, lleial i creïble. Ens deixes orfes, perdem un referent irreemplaçable, tot i que ens queda un valuós llegat, tant periodístic com personal i familiar, marcat per la teva especial sensibilitat i manera d’entendre la vida. Serà dur caminar sense tu, però serem forts. Així ens ho vas transmetre. La llum del teu far mai s’apagarà als nostres cors i ens servirà de guia. 

Has estat un home molt gran. Un gran home. Als teus nets els hi explicarem qui ha estat el seu avi, i se’n sentiran molt orgullosos.

 

Adéu estimat, mai t'oblidarem!