Autor: Ajuntament de Tarragona

Autor: Ajuntament de Tarragona

Mor un banyista de 53 anys a la platja dels Capellans

Publicat dimarts 03 de Setembre de 2019 18:48
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Un banyista ha mort aquest dimarts a la tarda a la platja dels Capellans, a Cala Romana, a Tarragona. Creu Roja del Mar ha informat que l’usuari ha patit una cardiopatia mentre entrava a l’aigua. La víctima era un home de 53 anys i de nacionalitat espanyola.

 L’avís l’han donat al telèfon d’emergències 112 dos testimonis a les 17.17 hores. Informaven que havien tret un home de l’aigua inconscient, i que el socorrista li estava practicant les maniobres de reanimació.

També s’han mobilitzat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home, que malauradament han estat infructuoses.

En l’emergència també hi han intervingut els Mossos d’Esquadra, una patrulla de la Policia Local de Tarragona i membres de la Guàrdia Civil, que s’encarreguen d’instruir les  diligències corresponents.

La platja dels Capellans disposa de servei de vigilància i socorrisme i en el moment del succés onejava la bandera verda.

Amb la d’avui ja són 26 les persones que han mort a les platges catalanes en el que portem d’estiu.

Protecció Civil insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades. Cal fer sempre cas de la bandera que el servei de socorrisme fa onejar i respectar les indicacions dels socorristes per evitar situacions de risc.