Mossa

Mossa: «En moments com aquests hem de treure la personalitat»

Publicat dimecres 17 de Maig de 2017 06:51
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Mossa

Amaya

En busca de la personalitat per sortir vencedors a Vallecas. El defensa Mossa, ha apel·lat a l´orgull, el caràcter que van demostrar a la segona part davant l´Oviedo per guanyar al camp d´un rival directe com el Rayo Vallecano.

El futbolista no entén com es pugui qüestionar el futur de Juan Merino a la banqueta, al igual que aquest dilluns ho deia Xavi Molina al Sempre Nàstic, ahir era Mossa en sala de premsa qui afirmava que el vestidor està al costat de l´entrenador i la prova és la segona part que va fer l´equip dissabte.

Mossa que tornarà a l´equip despres del partit de sanció pot ser una de les novetats en una setmana en que Merino també recuperarà a Achille Emaná, Ike Uche i Levy Madinda que no surten al comunicat mèdic que el club feia public ahir. Tant sols Giner i Djetei continuen de baixa.

El defensa del Puig, en nom de la plantilla ha assegurat que s´ho deixaran tot en aquest mes de competició per aconseguir la salvació. Del partit a Vallecas, diu que guanyar a Madrid seria un pas endavant molt important.

Mentre des de Madrid, el defensa del Rayo, Antonio Amaya en declaracions als mitjans oficials del club de Vallecas, diu que el partit de divendres per a ells és una final i més després de la derrota a Alcorcón. Amaya, diu que no poden deixar escapar els tres punts davant un rival directe.

La plantilla farà entre avui i demà els dos darrers entrenaments de la setmana abans de marxar demà a primera hora de la tarda cap a Madrid on quedaran concentrats per jugar a Vallecas el divendres a les 20h davant el Rayo Vallecano. Partit que ja té arbitre, és el càntabre Francisco Manuel Arias López.

El Nàstic ja coneix l´horari de la 40ª jornada de la Liga 123. El partit entre el Nàstic i el Girona es jugarà el diumenge 28 de maig a les sis de la tarda al Nou Estadi.

Per aquest partit el Nàstic ha posat en marxà una nova campanya en que regala una entrada a casa abonat per el que serà penúltim partit de la temporada al Nou Estadi. A més els que comprin qualsevol de les samarretes oficials de la temporada al preu de 35€ els regalaran una entrada de Gol.