Música, àpats populars i participació veïnal, punts forts de les festes de l'Albada

Publicat dijous 12 de Juliol de 2018 18:48

La música, els àpats populars i la participació veïnal seran els punts forts de les festes de l'Albada que arriben aquest cap de setmana. L’elecció de l’Hereu i la Pubilla donarà el tret de sortida a les Festes Populars de l’Albada, ja aquest divendres al matí. Durant el dia se succeiran les activitats per la canalla amb la pràctica de diversos esports o un concurs de dibuix. Durant la nit de divendres es farà el tradicional sopar popular amb fideuà. El pregó de festes anirà enguany a càrrec de javier Galera i els seus pares, el noi veï del barri afectat per la Síndrime de Niemann-Pick.
Tot seguit hi haurà actuacions de playback i el concert del grup Confidents. Ja dissabte, les activitats continuaran amb una trobada de plaques de cava, una ruta ciclista i  una Xistorrada popular al migdia. Una festa de l'escuma, un benera de coca amb xocolata i un espectacle infantil seran els actes de la tarda. Al vespre, arribarà el torn de la Nit jove de l'Albada, amb els concerts de papá Canalla, Los Aliados i un altre artista sorpresa.
El concurs de truites, el Vermut Rumbero i una paellada popular arribaran diumenge en el marc de la quinzena edició de les festes populars.
El president i la tresorera de l'Associació de veïns de l'Albada, Toni Chacón i Tina Beiga, han avançat a Tarragona Ràdio una de les novetats d'enguany, una festa Holi Colours que per primer cop es farà al barri.
També hi haurà partit de futbol de solters contra casats i un espectacle de flamenc a la tarda.  A dos quarts de nou, hi haurà més música en directe amb una tarda de rock.
Tot plegat acabarà amb la música de Salsixto i una Festa de l’Escuma a la mitjanit. Els veïns també han editat, per l'ocasió, samarretes festives de caire solidari amb en javier Galera.