Nadal, content amb la gestió de la crisi: 'Crec que la gent ha sortit dels mercats amb una idea de confiança'

Publicat dimarts 26 de Maig de 2020 07:30
  • Laura Casas

Amb estrictes mesures de seguretat, i repartint mascaretes a les portes per aquells que no en portin, el Mercat Central i el de Torreforta han recuperat l’horari habitual. Amb l’entrada a la fase 2, des d’aquesta setmana, el mercat modernista de plaça Corsini obre de 8.30h a 21h de dilluns a dissabte, pel que fa a la planta del Mercat, i de 9h a 20h el supermercat. El de Torreforta està operatiu als matins i els divendres també en horari de tarda.

En tots dos casos es dona preferència als clients majors de 65 anys en la franja horària de primera hora i fins a les 11 del matí. De fet, els dies i hores de més afluència, aquest col·lectiu no haurà de fer cua i podrà entrar directament al recinte. L’empresa municipal de mercats, Espimsa, continua amb el protocol de prevenció per evitar contagis de la COVID-19 que es va activar el passat mes de març. Tots els mercats i mercadets municipals disposen de mesures adreçades tant als treballadors i paradistes com als clients amb l’objectiu de garantir el màxim control sanitari. S’ha incrementat la neteja i desinfecció, hi ha control de l’aforament i els productes alimentaris estan separats per vitrines o aparadors.

El conseller i president d’Espimsa, Dídac Nadal, ha explicat a Tarragona Ràdio que estan contents per com s’ha gestionat la crisi i pensa que els Mercats i el producte de proximitat en sortiran reforçats.

Dídac Nadal pensa que també ha vingut per a quedar-se el component solidari dels mercats de Tarragona amb els col·lectius més vulnerables. Ha dit, a més, que es mantenen i tiraran endavant tots els projectes en cartera per tal de reforçar el comerç del centre de la ciutat.