Nadal (Junts per Tarragona): "Això no és un pacte nacional, és un pacte de ciutat"

Publicat divendres 14 de Juny de 2019 11:08
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

Dídac Nadal afirma que el de Tarragona no és un pacte nacional sinó un pacte de ciutat. L’alcaldable de Junts per Tarragona admet que no entraran al govern perquè amb els comuns, i amb la CUP si s’hi acaba afegint, no comparteixen espai polític. Nadal explica que mai han pensat en ocupar cadires, tot i l’oferiment del PSC, sinó que han posat els interessos de Tarragona per davant de tot, i la ciutadania, sosté, ha apostat per un canvi.

Dídac Nadal manifesta que el posicionament unitari de l’assemblea de militants de donar suport a la investidura del republicà Pau Ricomà és del tot legítim i pensa que és la decisió correcta.

L’endemà de l’assemblea, i a la vigília del ple de constitució del nou ajuntament, Dídac Nadal ha passat pels micròfons de Tarragona Ràdio. El que va ser cap de llista de Junts per Tarragona a les municipals i regidor electe admet que no serà un mandat fàcil per la fragmentació del cartipàs però diu que facilitaran la governabilitat en aquells punts que consideren essencials i que ja han parlat amb ERC. Nadal afirma que a Tarragona s’ha segellat un pacte que és estricament local, no de país.

Amb tot, Dídac Nadal demana a Pau Ricomà que sigui sensible amb la situació de Catalunya i li demana que a la façana de l’Ajuntament hi pugui haver «un record» als presos independentistes.