Nahuel Osola es consolida al primer equip del Vòlei SP i SP

Publicat dimecres 27 de Gener de 2021 19:46
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Va arribar en edat cadet de la Blume i encara com a juvenil ja s'ha guanyat la confiança de l' entrenador i un respecte entre els companys.

El jove jugador ha parlat del sentiment del vestidor davant aquest any tant complicat del que l' esport del Vòlei no es queda al marge.

Porten sense jugar des del 12 de Desembre en aquest 2021 no s' han pogut partits després de la suspensió que s' ha donat en els enfrontaments que es tenien contra Benidorn i Petrer . Els primers de la 2 volta.

Ara si la COVID hi permet els vermels es desplaçen a Valencia per jugar contra l' equip de la capital delTuria, un dels 2 equips de la Superliga 2 que han guanyat als de la nostra ciutat.

Nahuel Osola diu que tenen ganes de tornar al cami de les victories independenment de que el rival sigui un equip que els va derrotar en la tercera jornada de la Lliga i a casa

Nahuel és un dels debutants més jove en l' equip de la Superliga, sent encara junior , aquest és el seu tercer any en l'equip de Vlado Stevski.

Es mostra agraït per la confiança que li han donat. Té paraules d'elogi cap a l' entrenador

aquest divendres l' equip farà l' última sessió a la ciutat prèviament avui passara les proves test per a confirmar que no hi hagi cap positiu a la plantilla